Selecteer een pagina

De start van een mooie dag

Kom langs in het Outdoorcafé aan de voet van het Klimbos

Uw mini-uitje begint bij ons Outdoor Café daar meldt u zich voordat u op pad gaat. Bent u wat aan de vroege kant? Dan hebben we heerlijk Italiaanse koffie, of een andere versnapering voor u. Wilt u na afloop nog wat te eten of te drinken? Geen probleem! Ga voor de heerlijke Hamburger XL of de fantastische pizza plank. Uiteraard serveren wij ook graag een lekker fris drankje na deze inspanning. 

Lunchen, barbecueën, buffet of lekker borrelen? Kom maar langs!

Wat is er leuker dan gezellig samen eten? Bij De Jongens van Outdoor begrijpen wij dit! Niet alleen de verrassendste broodjes of pizzaplanken krijg je bij ons, maar wij bieden ook de lekkerste barbecues en buffetten aan, zodat jullie bij een lunch de dag goed kunnen straten of aan het einde van een leuke, actieve dag een heerlijke en gezellige avond tegemoet gaan!

Prijs in overleg

Méér outdoor activiteiten?

Bij de Jongens van Outdoor hebben wij de leukste dingen verzameld die je kunt doen in de buitenlucht! Wij bieden verschillende soorten outdoor activiteiten aan: de opties in ons outdoorpark zijn eindeloos. Zo bestaat er de mogelijkheid om te gaan kanovaren, mountainbiken of klimmen in ons klimbos. Maar het is ook mogelijk om groepsspellen te spelen of aan teambuilding te doen. Wil je bepaalde activiteiten met elkaar combineren en zo je eigen programma samenstellen? Ook dit is mogelijk! Bel op het nummer 0516 43 33 09 of stuur een e-mail naar info@dejongensvanoutdoor.nl om te overleggen over de mogelijkheden.