Selecteer een pagina

AvondKlimmen

Avondklimmen in het Klimbos

Altijd als is in het donker willen Kimmen? Afwisselend hangen er uitdagende hindernissen en tokkelbanen op je te wachten. Geschikt voor iedereen groter dan 1.40 m. Een unieke beleving op hoog niveau!

Meer dan 300 meter dwars door de de bomen met meer dan 40 leuke en uitdagende hindernissen. Klimmen in het Klimbos is het ideale uitje voor een dagje weg! Kom met je familie, vrienden of collega’s en zoek het avontuur hoog op! Na het klimmen zijn er tal van andere mogelijkheden in en om het Drents-Friese Woud in Appelscha. 

Prijs € 20,00 p.p.
Vanaf 1 persoon || circa 2 uur

Méér outdoor activiteiten?

Bij de Jongens van Outdoor hebben wij de leukste dingen verzameld die je kunt doen in de buitenlucht! Wij bieden verschillende soorten outdoor activiteiten aan: de opties in ons outdoorpark zijn eindeloos. Zo bestaat er de mogelijkheid om te gaan kanovaren, mountainbiken, klimmen of één van de GPS tochten. Maar het is ook mogelijk om groepsspellen te spelen of aan teambuilding te doen. Wil je bepaalde activiteiten met elkaar combineren en zo je eigen programma samenstellen? Ook dit is mogelijk! Bel op het nummer 0516 43 33 09 of stuur een e-mail naar info@dejongensvanoutdoor.nl om te overleggen over de mogelijkheden.